Före viagra!

Dagens fräckis!

Mannen hade problem med potensen och sökte upp läkaren.
Något förläget förklarade han situationen för honom och bad om hjälp.

image1022

Du förstår, sa läkaren, medicin jag brukar skriva ut är slut dess värre men jag har ett knep som fungerar! När det kommer dit hän att du vill få upp den säger du bara "O hej" när du sedan är klar och frugan är nöjd säger du bara "Schhhh", som när du ska tysta någon. Och kom ihåg att du kan använda dig av detta bara tre gånger. Så var sparsam vet jag, sa läkaren.

Mannen såg förvånad och fundersam ut så att så fort han gick från läkaren gick han till toaletten och testade. Till hans stora förvåning så fungerade det precis som läkaren sa. Överlycklig skyndade han hemåt, ty det var liksom läge sen sist, ni vet ;)

image1023

På väg hemåt passerade han ett bygge och grabbarna där höll på att lyfta takstolarna så förmannen ropade "O hej" så att alla ska lyfta samtidigt, ni gissar rätt om vad som hände i mannens byxor när han hörde ropet. Han skyndade sig och sa "Schhhh" satte sina fingrar i öronen och skyndade hem, en gång kvar tänkte han!

image1024

Väl hemma var han överlycklig och då redan från dörren ropade han till sin fru " Älskling nu ska de älskas här, kom till sovrummet hjärtat mitt och då sa han "O hej" frugan kommer till rummet och svarar "Schhh" du behöver inte väcka barnen vet jag....

image1025


God morgon

image1026

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

351536-747
RSS 2.0