Till mina nattsuddare

Hej mina nattsuddarbloggisar.

Tänkte att ni kanske vill göra någonting annorlunda när ni nattsuddar för att ni inte kan sova eller måste jobba och hålla er vakna. Jag brukar läsa en bloog, Änglablogg kan man kanske säga och därifrån kommer förslaget för nattens "aktiviteter".

Så här gick det för mig, i alla fall när det gäller kärleken :)

Det som har varit:

image458 Det förflutna: Kejsaren (IV): Ett kort med allvar, ordning och reda. Ansvar för en större helhet. Avtal och kontrakt med myndigheter eller större grupper, företag. Det här kortet visar på stabilitet, trygghet och säkerhet.

Här vet man vad man har och vad man vill och får det gjort, kan se helheten från början till slut. Har lätt för att ta ansvar/kommandot då kortet visar på mycket auktoritär energi.

Här ska det man redan har växa ännu mer eller bli som man tänkt sig. Det kan visa på beslut, kontrakt och avtal men där det gynnar en själv. Ev husköp, man får sitt rike...
Fyran visar på att man redan har en grund. *********************************************************************************************************
Det som är:


image460Nutid: Vagnen (VII): Här finns självständigheten, medvetenheten om en själv, sin identitet, sitt jag, ego och själens varande. Självkännedom, självkunskap, självkänsla. Allt som har med Jaget att göra i tillväxt och utvecklande finns här.

Med detta kort är man medveten om sig själv, sitt mål och sina ambitioner samt val i livet. Det här kortet visar på egen vilja (7:an) att man vill gå sin egen väg, styra sin vagn dit man vill ha sig själv och samtidigt att andra ska se vad man gör, dels för att inge respekt men också för att stärka självkänslan och visa vad man kan.

Man har ett mål i sikte och dit ska man. Man styr rakt fram och ser inte åt sidan, kan även missa kunskap på vägen då man utav en rädsla inte tar till sig nya saker för då tror man att man har visat att man inte klarar av det man föresatt sig. Kortet kan även visa på korta resor, och då helst flera på en gång, när man väl har kommit igång.
*****************************************************************************************************
Det som kommer:

image461Framtiden: Kejsarinnan (III): Det kort som visar på harmoni, kärlek, gemenskap, familj, växande och ansvar.

Det här kortet visar på en ansvarsroll i en stor gemenskap eller att man deltar i en stor grupp människor inom samma bransch eller intressen.

Det visar på växande, tillgångar och stabilitet. Här har man ansvar för det som redan finns och för allt nytt som kommer till i det som redan finns.
Man behöver inte arbeta för tillgångar och fördelar, de kommer till en då man sedan tidigare visat vad man har och kan åstadkomma.

*******************************************************************************************
Om ni så vill och känner för så kan ni spå er själva HÄR

Ett stort kram och måste ni jobba så önskar jag er en lugn natt :)

Detta har jag hittat hos Ängeln

Zack

Kommentarer
*****************************************************************************************
Postat av: Ängeln

Visst var det lite kul?? Får man dåliga kort kan man ju göra om det ;)

kram
Ängeln

2007-11-19 @ 14:46:45
URL: http://www.andar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

351536-747
RSS 2.0