Två dagar kvar!
Får väl erkänna att det var skönt att slappa.
Min ekonomi tyckte då inte om det.
Vad händer då på måndag?
Jo, jag ska faktiskt sadla om, från företagsledare, logistiker och egenföretagare till?
Just det
KOCK
Tanken är att om ett och ett halvt till två år öppna egen exklusiv restaurang och anställa begåvade & duktiga ungdomar.
Ideérna är många, en sak är då säker och det är att mina töser blir ännu gladare i Papis mat ;)
från Zack
godmorgon , vad ska du hitta på idag ?:)
Postat av: Zack
Jag skulle gärna svara om jag bara visste till vem?
:(
Kram
Postat av: Martina
Åh, vad roligt :)
Ja, det var jättekul i Italien,
alltid mysigt att komma dit!
Postat av: Tessan
God morgon,
wow vad snygg layout du har fått på bloggen.
Vad roligt att sadla om,önskar dig lycka till :)
Postat av: Mona
Kock, det låter spännande.
Vart ska den exklusiva restaurangen ligga?
Jag har ju ungdomar i den branschen....
Postat av: Mona
Sydney, det låter skönt.
Postat av: Linda
Wow. Kock. Låter spännande. Jag skulle gärna kunna tänka mig nåt sånt yrke, men jag gillar dessvärre inte arbetstiderna. Haha... när dom lagar god mat på kvällarna (helgerna) vill jag vara ledig och ha tid att äta den.
Postat av: Kristina
Va roligt :D! Lycka till!
Postat av: Ann-Margreth
Kock inte helt fel..snygg layout
på bloggen
Postat av: marie
kock, vad kul.
ska du gå på en kockskola nu ???
Postat av: stella polaris
Jo, du verkar ju vara en hejare på recept!
Så kul!
Men duuuu...glöm inte ingefäran! I måttliga mängder! Den passar till det mesta och gör att gästerna känner sig varma och lugna...
Kramtz?
Postat av: Charlotte
Vad spännande - all lycka till! Det är härligt med människor som vågar byta bana. Jag älskar att laga mat, men skulle nog inte vilja göra det på heltid.
Postat av: Anonym